Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Sárközi Melinda
26, Báta/Baja

Bár csecsemő- és gyermekápolói képesítést szereztem 2016-ban, a pályám más irányba terelődött, egy innovációs és képzési irodában dolgozom asszisztensként. Fél éve vágtam bele az önálló életbe, jelenleg Baján élek, de most is sok időt töltök a szüleimnél Bátán. A hobbim a sütés, képes vagyok akár az egész napot a konyhában tölteni. A másik szenvedélyem a sminkelés, az álmom az, hogy profi sminkmester legyek. Szépségversenyen még soha nem vettem részt, azért indultam, hogy kipróbáljam magam, és fejlesszem az önértékelésem.

Melinda 155 centiméter magas, csillagjegye Oroszlán. Kedvenc étele a halászlé, itala a zöld tea. Preferált zenei stílusa a techno, a tech house. A parfümök közül a Paco Rabanne – Olympea a favoritja.

 

Tündérszépek – 2020