Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Bari Annamária
23, Székesfehérvár

A 23 éves székesfehérvári Bari Annamária számára a sport már gyermekkora óta nagyon fontos szerepet tölt be az életében, nemcsak a külsőségek miatt, hanem hogy jól érezze magát a bőrében, illetve egészséges legyen. Úgy gondolja, hogy a szépség relatív, szerinte a kapott adottságok csak az élet egy bizonyos állapotát tükrözik. Számára a kisugárzás, az intelligencia, a magabiztosság, céltudatosság és a lelki egyensúly többet jelent egy jól viselt hajnál vagy tökéletes testnél. Nagyon fontos számára a környezetvédelem, tanulmányait is ezen a területen végezte, a verseny során is ennek a fontosságára szeretné felhívni az emberek figyelmét.

Annamária csillagjegye a Szűz, 170 cm magas, kedvenc étele a lasagne, italok közül vizet fogyaszt a legszívesebben. Kedvenc dala Eminem és Dido közös slágere, a Stan. Ha parfümről van szó, kimondott kedvence nincs, számára a keserű, de mégis édes illatok a favoritok.

Vissza az összes lányhoz