Tündérszépek – 2021

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Kriston Patrícia
18, Taktaharkány

Kriston Patrícia jelenleg még tanul és a szabadidejében nagyon szeret olvasni, kedvenc könyve pedig Anna Todd Miután című szerelmes regénye. Nagy álmai között szerepel a modellkedés és a közeljövőben szeretné is kipróbálni magát ezen a területen. Úgy véli, a Tündérszépek kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy megmutassa magát, ezért is jelentkezett. Elképzelése szerint a verseny remek fejlődési lehetőség számára, amely során ráadásul új élményekkel gazdagodhat.

A 18 éves taktaharkányi lány 165 cm magas és Oroszlán a csillagjegye. Kedvenc étele a pizza, itala a Sex on the Beach koktél. Zenében KKevin Chivas című száma a favorit és legszívesebben a Guess Seductive Noir parfümjét fújja magára.

Tündérszépek – 2021