Tündérszépek – 2021

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Novák Léna
18, Semjénháza

– A kaposvári Móricz Zsigmond mezőgazdasági iskolában tanulok – mondta Léna. – Tavaly októberben tettem szakmai lovász vizsgát, jövőre pedig érettségizem. Mihamarabb angolból vizsgáznék, mivel szeretném más országok kultúráit megismerni. Szabadidőmben a kutyáimmal foglalkozom. A lovak már hét éve részei az életemnek, a közeljövőben a versenyezést is kipróbálnám és jó lenne eredményesen szerepelni. Saját lovat is szeretnék, hogy több tapasztalatot szerezhessek és megismerhessem közelebbről viselkedésüket és mozdulataikat. Érdekel a modellkedés, ezért nagy lendületet adhat, hogy szerepelhetek a Tündérszépek 2021-es versenyén.

A 180 cm magas Léna a Nyilas jegyében született. Szereti a spagettit, a forrócsokit és Lil Wayne dalait. Kedvenc parfüme a Lancôme.

Tündérszépek – 2021