Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Barna Napsugár
20, Szeghalom

– Óvodai dajka végzettséggel rendelkezem. A családommal nemrég megnyitottuk a saját kisboltunkat, így ott segédkezek, amennyit csak tudok. Hobbim a tánc, emellett már 12 éve mazsorettezek – árulta el Barna Napsugár, aki Szeghalomról érkezett a fotózásra. – Az előző két szériában is részt vettem, idén is a családom és a párom támogatására indultam el a versenyen, azzal a jelmondattal, hogy „HÁROM A MAGYAR IGAZSÁG”.

 

Napsugár 164 cm magas és a Skorpió jegyében született. Kedvenc étele a hawaii csirkemell, kedvenc itala pedig a citromos nestea. Nagyon szereti Oliver Berkes – Világítótorony című számát, illetve a Follow The Flow dalait. Leginkább az Incandessence – Lotus illatát kedveli.

Vissza az összes lányhoz