Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Szabó Brigitta
22, Sarkad

– Először művészeti, majd turisztikai szakon végeztem. Ezután egy évet Angliában dolgoztam, ahonnan nemrég hazaköltöztem. Szabadidőmben szeretek olvasni és utazni. A sport számomra már több mint hobbi. Növényi alapú étrendet folytatok, és emellett fontos számomra az egészséges táplálkozás is – árulta el a sarkadi Szabó Brigitta. – Mindig is szerettem volna jelentkezni egy ilyen szépségversenyre, de soha nem volt elég önbizalmam hozzá. 

 

Brigitta 167 cm magas és a Halak jegyében született. Kedvenc étele az avokádó, kedvenc itala pedig a víz és a zöld tea. A rockon kívül mindenfajta zenét szeret. Legszívesebben a Police parfümöket fújja magára. 

Vissza az összes lányhoz