Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Czafit Leona
22, Gyenesdiás

– Jelenleg álláskereső vagyok, de nagy örömmel dolgoznék modellként, mert úgy érzem van hozzá tehetségem – mondta Leona. – Tavaly már jelentkeztem erre a versenyre, akkor sajnos nem jutottam tovább. Szeretek kilógni a sorból a színes hajammal és tetoválásaimmal, mert szeretném bizonyítani az embereknek, hogy mindezekkel együtt lehet szép és egyedi egy nő. Eléggé extrém a stílusom, de nyitott és pozitív a személyiségem. Könnyen tanulok, szívesen fogadok észrevételeket, amik segítenek a fejlődésemben. Szeretek ugrókötelezni és focizni, szóval a sport elég közel áll a szívemhez. Amit még érdemes tudni rólam, hogy nagy állatbarát vagyok, Zsömi és Bolyhos névre hallgatnak a macskáim.

A 160 cm magas Leona a Kos jegyében született. Szereti a pizzát és a gyömbért, kedvenc zenéje a Roses, parfüme pedig a Guess seductive.

Vissza az összes lányhoz