Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Hosszú-Dara Eliza
16, Kerecseny

– A kanizsai Batthyány Lajos Gimnázium 10. osztályos tanulója vagyok, humán tagozaton – mondta Eliza. – A későbbiekben jogot szeretnék tanulni. Idegen nyelvek közül az angolt tartom a legfontosabbnak, de emellett a német is érdekel. Soha nem vettem részt hasonló szépségversenyen, korábban még fotózáson sem jártam. A Tündérszépek 2021-es verseny tökéletes lehetőség arra, hogy kipróbáljam magam ebben a világban és jó tapasztalatokat gyűjtsek. Életem fontos része a sport, jelenleg a Magic Ritmo Tánccsoport tagjaként a csapatommal már számos versenyen és fellépésen részt vettem. Szabadidőmet leginkább a barátaimmal a természetben töltöm.

A 173 cm magas Eliza a Rák jegyében született, szereti a gyrost, a narancslét és Sia dalait. Kedvenc parfüme a Tom Tailor.

Vissza az összes lányhoz