Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Teperics Dorina
19, Nagykanizsa

– Felszolgálóként végeztem, és ezen a szakterületen tervezek a továbbiakban is elhelyezkedni – fogalmazott Dorina. – Hobbiszinten jártam korábban fotózásokra, de szépségversenyen még nem szerepeltem. Ezért a családom és a barátaim biztatására jelentkeztem a Tündérszépek 2021-es versenyre, amit hatalmas lehetőségnek tartok. Sokszor eljátszom a gondolattal, hogy a jövőben egy híresebb divatcég márkáit képviselhessem, hiszen ezzel egy álmom válna valóra. A modellkedés mellett kifejezetten rajongok az autókért. A párommal és dalmata kutyusommal, Baileyvel gyakran járunk túrázni, felfedezni újabbnál újabb helyeket.

A 184 cm magas Dorina a Skorpió jegyében született. Szereti a garnélát, a zöld teát és Alan Walker dalait. Kedvenc parfüme a Paco Rabanne.

Vissza az összes lányhoz