Tündérszépek – 2021

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Nikolics Kármen
17, Somogysárd

Kármen Somogysárdról jelentkezett Tündérszépek versenyünkre. Jelenleg Kaposváron tanul, kozmetikus szeretne lenni a későbbiekben. Most éppen nem sportol semmit, de régebben táncolt. Ha szabadideje engedi, akkor nagyon szeret a barátaival lenni, esetleg sétálgatni, vagy akár sminkelni is. A versenyre azért jelentkezett, mert nagyon szereti ha fotózzák, és mindig is érdekelte a modellszakma. Kíváncsi volt, hogyan megy egy szépségverseny, és hogy meddig tud benne eljutni, hogyan állja meg a helyét. Elmondása szerint kicsit kevés önbizalma van, ezen szerinte mostani versenyünk segíteni fog.

Kármen 17 éves, 160 cm magas, oroszlán csillagjegyű. Kedvenc étele a gyros, kedvenc itala a cappy. Elsősorban a latin zenéket kedveli, és kedvenc parfümje a Guess Seductive.

Tündérszépek – 2021