Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Bús Renáta
22, Nikla

Renáta rutinos indulónak számít már Tündérszépek versenyünkön. Ebben az évben harmadszor indul el a versenyen. Az előző években is rengeteg pozitív tapasztalatot szerzett, így mint elmondta, nem volt kérdés, hogy idén is megpróbálja. Mindig is érdekelte a kifutók csillogó világa és a modellszakma. Bízik benne, hogy van helye ebben a különleges szakmában is. Jelenleg szociális gondozóként, illetve ápolónőként dolgozik, de ha szerencséje és szépsége lehetővé tenné, talán váltana, és a világhírnévre cserélné jelenlegi munkáját.

 

Renáta 22 éves, Nikláról érkezett. 172 cm magas és vízöntő csillagjegyű. Nincs kedvenc étele, de szereti a Cappy üdítőt. Kedvenc zenéje Dua Lipa, kedvenc parfümje Giorgio Armani Si.

Vissza az összes lányhoz