Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Hausznechtné Bartók Dominika Barbara
24, Szekszárd

Ápoló a szakmám, és amióta az iskolát elvégeztem, Szekszárdon dolgozom nővérként a dialízisközpontban. Kislányként nem akartam modell lenni, az egészségügyi terület viszont mindig is vonzott. A szabadidőmet nagyon szívesen töltöm a szabadban, szeretek a város környékén, Sötétvölgybe kirándulni. A játék felhívásával a facebookon találkoztam, és bár továbbra sem gondolom, hogy mindenképpen a kifutón a helyem, hajtott a kíváncsiság, és úgy gondoltam, kipróbálom magam egy teljesen új területen.

Dominika 168 centiméter magas, csillagjegye Oroszlán. Kedvenc étele a spagetti, itala a limonádé. A legszívesebben Sanna Nielsen  Undo című számát hallgatja, a parfümök közül pedig az Avon Celebre a favoritja.

Tündérszépek – 2020