Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Oláh Georgina
22, Sarud

– Jelenleg műkörmösként dolgozom Vácon egy szalonban, amit két évvel ezelőtt nyitottam meg. A hobbim a munkám is egyben, nagyon szeretem. A versenyre való jelentkezésre a barátnőm biztatott, de mindig is nagy álmom volt, hogy bekerülhessek egy szépségversenyre. Mindenkinek nagy meglepetés lesz, mert senki sem tudja. Szabadididőmben szoktam edzeni, és sokat vagyok a barátaimmal – osztotta meg portálunkkal Georgina.

 

Georgina kedvenc étele a carbonara, itala a zöld tea. Kedvenc szűma az I need your love, a parfümök közül pedig a Black Opiumra esküszik. Magassága 163 centiméter és az ikrek csillagjegyében született. 

Tündérszépek – 2022