Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Balog Emese
21, Kórós

Emese lapunknak elmondta, hogy legutóbb pincérnek tanult, de a jövőbeli terve, hogy elvégezzen egy műkörmös tanfolyamot. Szabadidejében nagyon szeret a sütéssel bíbelődni, de emellett szívesen üti el az idejét a sminkeléssel is. Mint a lánytól megtudtuk, az ismerősei, barátai tanácsára, biztatására jelentkezett a szépségversenyünkre. Ez az első ilyen jellegű, szépségiparral kapcsolatos megmérettetése.

Magassága 164 cm, csillagjegye a mérleg. Kedvenc étele a rántott sajt, kedvenc itala a kóla. Mindenféle zenét meghallgat, kedvenc parfümje a Replay.

Vissza az összes lányhoz