Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Lombos Renáta
23, Tatabánya

Renáta 167 centiméter magas, és az oroszlány jegyében született. Kedvenc étele a bolognai, itala a zöldtea. Szereti a latin és az RNB zenéket. Parfümben az Armani Si-re esküszik.

Renáta a gimnázium után kereskedelmi szakon végzett. Négy éve egy tatabányai bankban dolgozik. A kollégái bátorították, hogy jelentkezzen egyszer egy szépségversenyre. Kiskora óta az élete része a tánc, így a színpadi jelenléttől nem fél. Mindig is ki szerette volna próbálni, hogy milyen lehet másképp szerepelni, esküvőirua-bemutatón már vett is részt például. Akkor jött rá, hogy nagyon tetszik neki ez a világ. 

Vissza az összes lányhoz