Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Besenyei Lili
18, Zalaegerszeg

– A zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnáziumba járok – nyilatkozta Lili. – Jelenleg németet és angolt is tanulok, és mind a kettőből megvan a középfokú nyelvvizsgám, illetve németből most készülök felsőfokú nyelvvizsgára is. Nemrégiben kezdtem el magamtól novellákat, verseket írni, s így az online oktatás mellett egy könyv írásába is belekezdtem. Egy éve kezdtem légtornászni és otthon jógázni szoktam. Szépségversenyen még nem vettem eddig részt, de szeretném kipróbálni magam és remélem a Tündérszépek segít az önbizalmam fejlesztésében is. A későbbiekben, ha lesz rá lehetőségem, akár a modellkedéssel is foglalkoznék.

A 170 cm magas Lili az Ikrek jegyében született. Szereti a fagylaltot, a kávét és Shawn Mendes dalait. Kedvenc parfüme a Beyoncé.

Vissza az összes lányhoz