Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Kovács Anita
26, Kecskemét

Kovács Anita vagyok, 26 éves és Kecskeméten élek.

Azért jelentkeztem a versenyre, mert mindig is érdekelt a szépség és a divat világa. Érettségi után vendéglátásban dolgoztam. Jelenleg munkát keresek. Angolul és olaszul tudok beszélni. Van egy 3 éves kislányom. Nagyon szeretek kirándulni és a természetet. Álmom, hogy egyszer beutazzam a világot. 

Anita 167 centiméter magas. Csillagjegye Halak. Szereti a bolognai spagettit és a limonádét. Kedvenc zenéje a Haddaway – What Is Love és a retró zenék. Kedveli a Miss Dior parfümöket.

Tündérszépek – döntősök

Vissza az összes lányhoz